Velkommen til Multi Messerne


Som arrangør for Multi-Messerne  er det vores fornemmeste opgave at skabe en så varierende og nyhedsorienteret messe, for primært erhvervsdrivende i den kommune hvor messen afholdes. Lige fra den mindste til den største erhvervsdrivende er velkommen på vore messer.

Følgende messer arrangeres:

Vore messer er unikke, da vi bestræber os på at skabe messer hvor det kun er ganske få udstillere indenfor hvert fag.

Vor messers indhold er bredt – alt indenfor hus og have, fritidsdelen, foreninger og kommunale foranstaltninger, delikatesser, mode og wellness.

Eksempler på udstillere er: tilbehør til biler, bedemand, forsikringsselskaber, antenneforeninger, ejendomsmægler, køkkenfirmaer, isoleringsfirmaer, delikatesser – vin som sødt, modetøj og accessories, tupperware, fagforeninger, partier og sygdomsbekæmpende foreninger, håndværkere, teltudlejning, privat hospitaler, skoler, hotel, massør, cremer og wellnessprodukter, firmaer med udestuer, guldsmed, massagestole, firmaer med solceller og andre opvarmsningsmuligheder, motionscentre, kostvejledere, It + foto udstyr, benzinselskaber, boligselskaber, rengøringsfirmaer og meget meget mere….

Der er altid gratis entre og parkering for besøgende på messerne. Besøgende skal helst have en ny oplevelse for hver 3. meter de går rundt på messen….

Vi samarbejder med foreningslivet, så de har mulighed for at tjene penge til deres forening.

Klik på fanebladene ovenover, og læs meget mere om hver messe og hvordan du evt. tilmelder dig som udstiller, eller om du som er gæst på en af messerne, ønsker at se hvilke udstillere der deltager.

Velkommen – og håber at vi ses på en af vore messer.

     Antal besøg på siden pr. 1. februar 2014